Skal jeg vælge en enkelt- eller dobbeltdyne?

Hvis du mener det er ved at være på tide, at du får anskaffet dig en ny dyne, så har du selvfølgelig mulighed for at vælge mellem en enkeltdyne og en dobbeltdyne. Der er rigtig mange par, der vælger at investere i en dobbeltdyne, da de dermed kun har brug for én dyne og de har mulighed for at sove under samme dyne. Faktum er dog, at det sjældent er en god idé at investere i en dobbeltdyne, hvis der skal sove to personer under den respektive dyne, hvilket der er flere gode grunde til.
Besøg Bedre Nætter, der har et stort udvalg af både enkelt- og dobbeltdyner.

Hvorfor skal jeg ikke dele en dobbeltdyne med min partner?
Det kan virke som en oplagt idé at dele en dobbeltdyne med din partner, men faktum er dog, at dig og din partner med stor sandsynlighed ikke stiller de samme krav til jeres dyne. Derfor er det heller ikke just nogen god idé at dele dyne, da én af jer dermed ikke vil føle sig lige så komfortabel som den anden. Derfor er I langt bedre stillet med at købe to dyner i stedet for, så I har én hver, som I har valgt med udgangspunkt i lige netop de krav og kriterier, I selv stiller til jeres dyne.

Du kan sagtens købe en dobbeltdyne selv
Det er dog slet ikke ensbetydende med, at det helt skal udelukkes at købe en dobbeltdyne. Hvis du og din partner har samme krav til en dyne, så er det naturligvis oplagt, at købe en dobbeltdyne. Hvis du skal sove selv, så kan du også sagtens investere i en dobbeltdyne, da sådanne dyner blot vil give en endnu højere komfort som følge af størrelsen. Hvad end du vælger en enkelt- eller dobbeltdyne, så skal du dog være opmærksom på, at der er mange dyner at vælge mellem på det danske marked. Mangler du information om dyner? Så besøg dyne-guiden.dk.